'Onrust in Heerenveen door rol van arriverende assistent-trainer'

22 april 2022 om 22:48

Er is onrust binnen de technische staf van sc Heerenveen, weet de Leeuwarder Courant te melden. Paul Simonis, die komende zomer hoofdtrainer Kees van Wonderen zal assisteren, is al op de hoogte van de toekomstplannen van de club. De leden van de huidige technische staf zijn dat echter niet. 

Onder meer Ole Tobiasen (foto), Jeffrey Talan en Peter Reekers maken uit van de huidige staf, maar zitten nog in het donker wat hun toekomst bij de club betreft. Het feit dat Simonis wél al wordt betrokken in gesprekken over de toekomst, schiet in het verkeerde keelgat bij het huidige technische team.  

Het zal niet helpen de rust te bewaren bij Heerenveen, dat een teleurstellend seizoen draait. De Friese club begon sterk aan het seizoen, maar viel na de achtste speelronde in een diep dal. De club staat inmiddels elfde in de Eredivisie en kan nog steeds play-offs voor Europees voetbal binnenslepen, maar dan moet het wel veel punten pakken in de laatste vijf speelronden. In het resterende programma moet Heerenveen onder meer tegen het Go Ahead Eagles van Van Wonderen optreden.