Ten Hag slaat terug na sterk optreden van United: 'Is er een crisis?'

7 december 2023 om 07:23

Erik ten Hag is lovend over de prestatie van zijn tema na de 2-1 overwinning op Chelsea. Manchetser United kwam goed voor de dag en dat kan de Nederlandse manager bekoren.

"Dit team gaat de goede kant op. We ontwikkelen ons goed en daar zijn we blij mee. Soms heb je een slecht optreden, maar pak je nog steeds een goed resultaat. Dat is de volgende stap die we moeten maken", begint Ten Hag op de persconferentie. "Als je samen blijft, de juiste houding aanneemt, hard werkt en zelfs bij een slecht optreden, je moet punten pakken. Dat wordt de volgende stap. Maar je hebt gezien hoe we vandaag hebben gespeeld en hoe dominant we waren. Zowel aan de bal als zonder. Dat is hoe ik wil spelen. Ik was dus erg gelukkig met het team en het was om te genieten."

Ten Hag krijgt nog een vraag over de start van het seizoen. Volgens één van de aanwezige journalisten was er een crisis bij United, maar daar ziet de Nederlander niks van terug. "Is er een crisis? Niet voor ons."

Bekijk de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Kevin Hofland, Willy van de Kerkhof, een terugblik op Feyenoord - PSV, de buitenkansjes op de transfermarkt voor Ajax én de top drie grootste talenten uit de Eredivisie!