Henderson onder de indruk van de ArenA: 'Betekent veel voor mij en mijn familie'

4 februari om 09:10

Jordan Henderson is dolenthousiast na zijn debuut voor Ajax. De middenvelder gaf aan onder de indruk te zijn van het stadion en de atmosfeer die in de Johan Cruijff ArenA hing tijdens het 1-1 gelijkspel tegen PSV.

Henderson is de winteraanwinst van Ajax. De Engelsman moet de lijnen op het middenveld uit gaan zetten en deed dat bij zijn debuut meer dan uitstekend. Zelf heeft de Engels international vooral genoten van zijn debuut. "Het was een goede wedstrijd. Ik vond de atmosfeer geweldig en ik zag twee ploegen die vol voor de overwinning gingen. Het is een speciale dag voor mij en mijn familie om voor deze club uit te mogen komen", begint Henderson voor de camera van ESPN. "Het stadion is echt geweldig en uitkomen voor deze club betekent heel veel voor me. Het is echt geweldig."

Ook over de tegenstander van zaterdagavond heeft de Engelsman vol lof. "PSV heeft een erg goed team, daarom zijn ze ook nog ongeslagen dit seizoen. Ik denk dat we nog wat kansen kregen tegen het einde, maar we konden het doel helaas niet vinden."