Geblesseerd duo nog afwezig bij PSV, Bosz sprak met Boscagli over transfer

16 augustus om 13:37
Laatste update: 16 augustus om 13:49

PSV treedt tegen Heracles Almelo aan met dezelfde selectie als waar het afgelopen weekend tegen RKC Waalwijk mee speelde. Peter Bosz heeft updates gegeven over Ismael Saibari en Mauro Júnior en sprak met Olivier Boscagli over de transferperikelen rondom zijn persoon.

PSV won afgelopen zaterdag gemakkelijk van RKC, maar deed dat zonder Saibari en Mauro. Het duo is er komende zondag tegen Heracles ook nog niet bij. "De geblesseerde jongens die er vorige week niet bij waren, zijn er tegen Heracles ook nog niet bij", aldus Bosz op de persconferentie.

"Het gaat goed met de geblesseerde jongens, Saibari en Mauro staan weer op het veld", vervolgt de oefenmeester, die ook weer gewoon plaats heeft voor Jordan Teze. "Er is geen staartje meer geweest over Teze, alles is erover gezegd", luidde zijn duidelijke antwoord.

Boscagli

PSV zit krap in de verdedigers en afgelopen week kwam daar ineens het nieuws over Boscagli. De Fransman zou in de belangstelling staan van Brighton & Hove Albion dat naar verluidt acht tot tien miljoen euro voor hem over heeft en de zaakwaarnemer van de speler zou naar Eindhoven zijn afgereisd. Bosz sprak met de linkspoot.

"Ik heb te accepteren dat de markt tot 2 september open is. Maar Natuurlijk heb ik met Olivier over de interesse gesproken net zoals ik dat met Jordan en eerder Walter Benitez heb gedaan", aldus Bosz, die de focus graag op PSV wil hebben. "Ik ben ook voetballer geweest, dus ik weet dat er individuele belangen spelen. Zeker ten tijde van transfers, dan denk je aan je zelf. Dat is menselijk en logisch. Maar zodra we trainen of op het veld staan, moet je in het collectief kunnen denken."