Waarom Priske vond dat Timber helemaal niet zo'n slechte week bij Oranje had

Vandaag om 16:16
Laatste update: om 16:17

Brian Priske heeft Quinten Timber in bescherming genomen. De middenvelder beleefde een ogenschijnlijk ongelukkige interlandperiode bij het Nederlands elftal, maar de Deen ziet het ietwat anders.

Timber mocht twee keer in de basis starten bij Oranje, maar werd zowel tegen Hongarije als Duitsland gewisseld. In München was dat zelfs al na één helft spelen.

"Hij speelde een hele goede eerste helft tegen Hongarije en ik heb met plezier naar hem gekeken", stak Priske van wal tijdens de persconferentie in aanloop naar Go Ahead Eagles. Ook had Priske het duel dat Oranje met Duitsland speelde gezien. De trainer van Feyenoord heeft wel een verklaring voor het mindere niveau van Timber.

"Tegen Duitsland ging het erg moeizaam, maar dat was voor alle spelers zo. We hebben gesproken over de wedstrijden en daarna ging de focus op de wedstrijden van Feyenoord. Quinten is een goede jongen, zelfkritisch en hij weet wat hij moet doen om te verbeteren. Het is voetbal: je hebt goede en slechte dagen en die horen erbij."