"Heb niet voor niets verlengd en wil volgend jaar bij Feyenoord blijven"

20 april 2023 om 10:31

Mats Wieffer is op de persconferentie voorafgaand aan de return tegen AS Roma ingegaan op zijn contractverlenging bij Feyenoord. De enkelvoudig Oranje-international benadrukt geen plannen te hebben om na één jaar in Rotterdam-Zuid alweer te vertrekken.

De ontwikkeling van Wieffer bij Feyenoord speelt zich in sneltreinvaart af. In 2023 is de afgelopen zomer van Excelsior overgekomen middenvelder uitgegroeid tot onbetwiste basisspeler. De Rotterdammers braken het contract van de 23-middenvelder open en legden hem tot medio 2027 vast. "Het is een teken vanuit Feyenoord dat het gewaardeerd wordt hoe ik het doe", vertelt Wieffer op de persconferentie.

De onderhandelingen liepen al een tijdje, zo vertelt hij. "Deze week is het rondgekomen en daar ben ik heel blij mee. Ik heb niet voor niets verlengd en ben van plan om volgend jaar bij Feyenoord te blijven. We moeten eerst maar eens proberen om dit seizoen goed af te maken en dan zien we het vanzelf wel."

Door zijn sterke prestaties wordt Wieffer al in verband gebracht met een stap naar het buitenland. De hoofdrolspeler zelf focust zich volledig op Feyenoord. "Ik kijk nog niet naar volgend jaar, dat ik mijn contract heb verlengd, zegt eigenljk wel genoeg."