PSG-fans vernietigen Messi: "Hij verkoopt alleen shirts, maar wij willen trofeeën"

4 mei 2023 om 08:29

Het is gedaan met Lionel Messi bij Paris Saint-Germain. Althans, zo stellen verschillende media en ook de fans van de club. Afgelopen woensdag kwam een groot deel van de supportersschare bijeen om hun onvrede te uiten over de wereldkampioen.

Messi werd afgelopen dinsdag door PSG geschorst omdat hij een training had gemist wegens een commercieel bezoek aan Saudi-Arabië. Eén dag later bracht Fabrizio Romano het nieuws dat de Argentijn vanaf volgend seizoen op zeker niet meer in de Franse hoofdstad te bewonderen is.

"De sanctie die is opgelegd is voorkomen normaal, je mist geen training nadat je hebt verloren", begint een fan voor de camera’s van OmniSports. "Hij geeft ons niets extra’s in het veld, hij verkoopt alleen shirts en dat willen wij niet. We willen trofeeën winnen", klinken de duidelijke teksten.

"Hij kan de laatste twee thuiswedstrijden tegen Ajaccio en Clermont nog meespelen, maar daarna hoef ik hem niet meer", begint een andere fan, die de speelstijl van de nummer dertig laakt. "Wanneer hij speelt, dan spelen we met tien spelers. Ik wil hem niet meer zien volgend jaar."