Peter Bosz sprak met Xavi Simons over zijn toekomst

Bosz sprak met Simons over zijn toekomst: 'Dat was een goed gesprek'

4 juli 2023 om 12:20
Laatste update: 4 juli 2023 om 14:06

Peter Bosz heeft een goed gesprek gehad met Xavi Simons. De oefenmeester ging tijdens de persconferentie in op de situatie rondom de spelmaker.

Simons is hét thema dat momenteel de boventoon voert bij PSV. De twintigjarige aanvallende middenvelder kan volgens de geluiden de bestbetaalde speler ooit worden in Eindhoven, maar heeft ook de mogelijkheid om zijn biezen te pakken. Bosz sprak met Simons over zijn toekomst.

"Dat was een prima gesprek. Ik weet dat hij het goed naar zijn zin heeft, maar hij moet voor zichzelf spreken", begint Bosz tijdens zijn presentatie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Hij heeft zich stormachtig ontwikkeld en is zó bewust met zijn carrière bezig. Een genot om naar te kijken. Wij willen hem heel graag behouden en praten met hem om daar handen en voeten aan te geven", klinkt het.

Simons heeft tot 31 juli de keuze om terug te keren naar Paris Saint-Germain. Naar verluidt kan hij terugkeren voor zes miljoen euro. Mocht Simons er niet voor kiezen om naar Parijs te verkassen, dan kunnen andere clubs hem alsnog oppikken voor een groter bedrag.