Steijn nuanceert zich over Sneijder-gesprekken: 'Misschien verkeerd uitgedrukt'

11 augustus 2023 om 14:53
Laatste update: 11 augustus 2023 om 14:54

De deur bij Ajax staat nog altijd open voor Wesley Sneijder. Dat is de mening van Ajax-trainer Maurice Steijn, die toegeeft misschien een verkeerde woordkeuze te hebben gebruikt tijdens de open dag van de Amsterdammers.

De afgelopen week kwam er een kink in de kabel van de gesprekken tussen Ajax en Sneijder. Steijn gaf tijdens de open dag van de Amsterdammers aan dat de gesprekken 'on hold' staan en dat schoot bij de recordinternational in het verkeerde keelgat. Steijn gaf tekst en uitleg op de persconferentie.

"Wat hij wil is dat hij trainer wil worden. Hij is op zoek naar een plek om te kijken waar zijn kwaliteiten en krachten liggen. Heb meerdere keren met hem gesproken en die gesprekken waren fijn", begint de oefenmeester. "Wij hebben afgesproken dat we even met Ajax gaan kijken, en dat ligt al even. Ben ik voorstander van en daar ben ik nog steeds voorstander van."

"Sven gaat hem bellen, die gaat hem echt bellen. Maar nu zijn we even druk met transfers en de start van de competitie", vervolgt Steijn, die zijn woorden van tijdens de open dag nog even nuanceert. "Misschien dat mijn woorden van 'on hold' zijn misschien verkeerd gebruikt en voor mij staat de deur nog altijd open, binnen Ajax", besluit hij.