Noa Lang mist het duel tegen Sevilla door een terugslag

Klap voor PSV: Lang heeft terugslag en mist cruciaal CL-duel tegen Sevilla

28 november 2023 om 17:24
Laatste update: 28 november 2023 om 17:26

Noa Lang mist de wedstrijd tussen PSV en Sevilla, aldus Peter Bosz op de persconferentie in aanloop naar de kraker in de Champions League. De aanvaller van PSV, die afgelopen weekend nog zijn rentree maakte tegen FC Twente, heeft een kleine terugslag.

Lang was de voorbije weken uit de roulatie wegens een hamstringblessure. Daar leek de Oranje-international van zijn te hersteld na zijn invalbeurt tegen Twente, maar niets blijkt minder waar. Lang blijkt een terugslag te hebben gekregen en kan daarom niet in actie komen tegen Sevilla.

"Noa Lang zal er niet bij zijn, hij heeft een kleine terugslag gehad. Hij komt van een lange blessure terug. Ik ga met hem geen risico nemen" aldus Bosz op de persconferentie, geciteerd door De Telegraaf. Kleine meevaller is dat Hirving Lozano wel gewoon in actie kan komen. De Mexicaan kreeg nog een moordaanslag van Mees Hilgers te verwerken, maar heeft daar geen schade aan overgehouden.

De belangen zijn woensdag groot voor PSV. Bij een overwinning doet het een reuzenstap naar overwintering in de Champions League. Bij een verliespartij ziet de wereld er heel anders uit en komt overwintering in Europa überhaupt nog in gevaar.