Reactie Bijlow na tegentreffers

Bijlow over tegentreffers tegen Atlético: 'Weinig aan te doen, gewoon kut'

28 november 2023 om 23:22

Justin Bijlow zag de droom van overwinteren in de Champions League met Feyenoord uiteen spatten. De doelman moest drie treffers incasseren, waarvan er twee als eigen doelpunt de boeken in gaan. In gesprek met RTL 7 ging Bijlow in over de wedstrijd tegen Atlético Madrid.

Voor Bijlow is het de eerste keer dat het drie soortgelijke doelpunten als tegen Atlético moest incasseren. "Drie van zulke niet. Achteraf is het natuurlijk ontzettend balen dat we geen resultaat hebben kunnen behalen. Dat we door gaan in de Europa League, dat was niet ons doel voor vanavond. Het is gewoon balen", aldus de doelman. Na de 1-3 nederlaag moet Feyenoord genoegen nemen met een tussenronde in de Europa League.

Waar Bijlow met een mega-redding nog goud waard was voor Feyenoord, kreeg de doelman enkele minuten later de bal via Lutsharel Geertruida achter de oren. "Ik reageerde op Witsel, dat is gewoon ongelukkig. Lutsharel kan daar ook niet veel aan doen. Dit is gewoon kut", verklaart de doelman. "Ik vond Atletico wel sterker dan ons vandaag. Waar dat aan ligt moeten we straks analyseren, maar Atletico was beter."