Bekijk hier de samenvattingen uit de Premier League

Samenvattingen: United wint van Chelsea, City onderuit en Van Dijk doelpuntenmaker

7 december 2023 om 09:00
Laatste update: 7 december 2023 om 09:04

Manchester United wist woensdagavond te winnen van Chelsea. Pep Guardiola ging met Manchester City onderuit tegen Aston Villa en Virgil van Dijk belangrijk voor Liverpool. Bekijk hier de samenvattingen uit de Premier League.

Manchester United - Chelsea, 2-1 

Ten Hag koos er bij United voor om Marcus Rashford op de bank te zetten. De spelers die wel speelden, maakten er een spektakel van. United kwam sterk voor de dag en wist uiteindelijk met 2-1 te winnen. Scott McTominay groeide uit tot de man van de wedstrijd door beide doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Aston Villa - Manchester City, 1-0

Manchester City ging verrassend onderuit. De ploeg van Guardiola creëerde te weinig en wist voor slechts het tweede duel van het seizoen niet tot scoren te komen in de competitie. Leon Bailey wist wel te scoren waardoor Villa nu de verrassende nummer drie is.

Sheffield United - Liverpool, 0-2

Liverpool had moeite bij Sheffield United. Van Dijk kopte voor rust al raak, maar de bevrijdende tweede treffer liet lang op zich wachten. Tot grote kansen kwam Sheffield niet, maar de spanning bleef lang aanwezig. In de slotminuut was het Dominik Szoboszlai die voor de 0-2 tekende.