Bosz met update over ziekenboeg PSV

Bosz geeft update over ziekenboeg: 'Denk dat hij nog niet inzetbaar is'

11 december 2023 om 12:33

Peter Bosz moet een aantal spelers dinsdag missen in het Champions League-duel met Arsenal. De trainer van PSV weet bijvoorbeeld nog niet of Jerdy Schouten inzetbaar zal zijn. 

Bosz spreekt maandag op het persmoment in aanloop naar het duel en bespreekt zijn waslijst aan geblesseerden. Noa Lang heeft een terugval gekregen en herstelt nog altijd en ook Hirving Lozano zal niet spelen. Naast zijn blessure is de Mexicaan bovendien geschorst. 

Jerdy Schouten werd het afgelopen weekend wegens fitheidsklachten buiten de lijnen gehouden in het duel met sc Heerenveen en het is nog altijd onduidelijk wat er mis is bij de middenvelder anne verdediger. "Ik denk dat Jerdy nog niet inzetbaar is", meent Bosz. "Maar ik moet nog met de medische staf praten."

PSV trapt dinsdagavond af tegen Arsenal en speelt voor de miljoenen van de winstpremie in het miljardenbal. Beide ploegen hebben zich na vijf speelrondes al gekwalificieerd voor de achtste finales van de Champions League. 

Bekijk of beluister de nieuwste aflevering van TITELSTRIJD met Michael Dingsdag over topploeg Feyenoord en FC Volendam, de revelaties van Ajax en de recordjacht van PSV.