'PSV en Babadi hopen komende week op duidelijkheid: cruciale week op komst'

PSV en Babadi hopen op duidelijkheid
25 februari om 10:54

PSV hoopt komende week duidelijkheid te hebben rondom de contractverlenging van Isaac Babadi. De creatieve middenvelder loopt in de zomer uit contract en VoetbalNieuws vertelt je hoe het er nu voor staat.

Babadi staat te boek als één van de grootste talenten van PSV. De middenvelder begon het seizoen voortvarend, maar werd onlangs nog terug gezet naar het tweede. Afgelopen zaterdag speelde de jongeling nog negentig minuten tegen PEC Zwolle, maar door zijn aflopende contract is niet iedereen in Eindhoven blij met hem.

Hoe staat het er voor met het contract van Babadi?

PSV hoopt komende week duidelijkheid te krijgen rondom het contract van Babadi, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren hebben een lucratieve aanbieding gedaan en hopen de speler binnenboord te houden, maar of dat gaat lukken is nog onduidelijk. 'Vanuit de entourage van Babadi klinkt door dat er volgende week weer een afspraak is met PSV en dat wordt geprobeerd om een nieuw contract rond te maken. PSV denkt dat het voor Babadi beter is om duidelijkheid te hebben. Vanuit het management komt dat laatste signaal overigens ook door. Men wil nu snel een beslissing nemen', meldt het medium.

Mocht Babadi besluiten om bij PSV te blijven, dan ligt er een contract tot 2028 voor hem klaar. Vanuit de Eredivisie hopen Feyenoord en Ajax ook op zijn handtekening terwijl er vanuit het buitenland ook interesse is.