Naar dit stadion gaat Ajax volgens Van Gelder bij mogelijke play-offs uitwijken

Naar dit stadion gaat Ajax volgens Van Gelder bij mogelijke play-offs uitwijken
8 april om 11:32

Ajax lijkt een geschikte locatie te hebben gevonden voor als bij mogelijke wedstrijden in de play-offs om Europees voetbal moet afwijken. Door een concert van De Toppers kan het eind mei namelijk niet gebruikmaken van de eigen Johan Cruijff ArenA. Mocht het zover komen, dan weet Jack van Gelder waar Ajax de wedstrijden dan gaat spelen. VoetbalNieuws neemt de situatie met je door!

Na een historische nederlaag tegen Feyenoord (6-0) en een overwinning van NEC op Vitesse (0-3), is Ajax gezakt naar de zesde plek in de Eredivisie. Hierdoor moet de club rekening houden met deelname aan de play-offs. Ajax heeft plannen om eventuele play-offwedstrijden voor een Conference League-ticket af te werken op De Toekomst, zo weet Van Gelder te melden. De Toekomst, normaal het trainingscomplex, is volledig uitgerust voor tv-uitzendingen en biedt plaats aan 1.250 toeschouwers en is dus geschikt voor mogelijke play-offs.

De Toppers zitten Ajax dwars

De Toppers staan op 24 en 25 mei in de ArenA voor concerten, terwijl de play-offs op 23 en 26 mei plaatsvinden. Eerder gaf zanger Gerard Joling al aan dat zijn band niet zal gaan uitwijken voor mogelijke wedstrijden van Ajax.