De Graafschap - ADO Den Haag live op televisie

Waar en hoe laat wordt De Graafschap - ADO in de KKD-playoffs uitgezonden?

14 mei om 19:30
Laatste update: 14 mei om 19:30

De strijd om een plek in de Eredivisie is fel in de Keuken Kampioen Divisie play-offs. De Graafschap en ADO Den Haag gaan het tegen elkaar opnemen op dinsdagavond 14 mei. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live De Graafschap - ADO Den Haag kijken

ADO Den Haag begon het seizoen sterk, maar kon deze vorm niet vasthouden en zag directe promotie uit zicht verdwijnen. Hun recente vorm bevestigt deze moeilijke periode, met slechts één winst uit de laatste vijf wedstrijden, een overwinning tegen de hekkensluiter Jong FC Utrecht. Als gevolg hiervan eindigde ADO als vijfde in de competitie, wat hen een uitdagend speelschema voor de play-offs oplevert.

De Graafschap eindigde gelijk in punten met ADO Den Haag en heeft een wisselvallig seizoen achter de rug. Eerder dit seizoen speelden zij twee keer tegen elkaar met gemengde resultaten; een 0-0 gelijkspel in Doetinchem werd gevolgd door een spectaculaire 5-3 overwinning voor ADO in Den Haag begin januari. Van de laatste vijf wedstrijden won De Graafschap er twee, inclusief een 3-0 overwinning tegen MVV op 26 april.

Op welke zender is De Graafschap - ADO Den Haag te zien?

De Graafschap - ADO Den Haag begint op dinsdag 14 mei om 21.00 uur. De gehele wedstrijd zal live te volgen zijn op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!