Waar en hoe laat wordt Nice - PSG in de Ligue 1 uitgezonden?

Nice - PSG live op tv
15 mei om 20:50
Laatste update: 15 mei om 20:50

De Franse Ligue 1 presenteert een spannend duel tussen Nice en PSG op woensdag 15 mei. Francesco Farioli kan in deze wedstrijd een grote stap zetten met zijn Nice richting de Champions League. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Nice - PSG kijken

Voor Nice staat er veel op het spel in deze wedstrijd tegen het reeds gekroonde kampioen PSG. Nice bevindt zich momenteel op de vijfde plaats in de Ligue 1, vier punten achter Stade Brest, die vierde staat. Met een overwinning zou Nice kunnen opklimmen naar een plek die mogelijk recht geeft op Champions League-voetbal. In hun laatste vijf wedstrijden behaalde Nice drie overwinningen en speelden ze tweemaal gelijk, wat hun vorm onderstreept als ze zich opmaken voor deze cruciale confrontatie.

Farioli, de coach van Nice, is dicht bij een overeenkomst met Ajax, maar de onderhandelingen zijn nog gaande. Nice wil de uitkomst van de wedstrijd tegen PSG afwachten voordat ze verdere beslissingen nemen over de toekomst van Farioli. Eerder dit seizoen leidde Farioli Nice naar een indrukwekkende 2-3 overwinning uit bij PSG, met doelpunten van Terem Moffi, die tweemaal scoorde, en Gaëtan Taborde.

Op welke zender is Nice - PSG te zien?

Nice - PSG begint op woensdag 15 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen op Ziggo Sport Racing. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.