Deze belofte met talentvolle middenvelder maakte Sven Mislintat  niet waar

Deze belofte met talentvolle middenvelder maakte Sven Mislintat niet waar

17 mei om 20:20

In de podcast Kale & Kokkie heeft Silvano Vos een opvallende onthulling gedaan. Volgens de middenvelder beloofde Sven Mislintat hem dat er geen aanwinsten gehaald zouden worden voor het middenveld. Ondanks de belofte haalde de technisch directeur niet veel later Sivert Mannsverk.

In de supporterspodcast spreekt de middenvelder over de situatie van afgelopen zomer in Amsterdam. "Er werd door Mislintat in een gesprek wel gewoon gezegd dat er geen middenvelder zou komen. Maar uiteindelijk werd er nog één middenvelder gehaald. Hij (Mislintat, red.) zei dat er geen middenvelder meer zou komen, maar uiteindelijk kwam die er toch. Dat was wel schrikken, natuurlijk", aldus de voetballer. 

Ondanks de niet nagekomen belofte van Mislintat wil Vos vooral naar zichzelf kijken. "Al komen er vijf middenvelders, ik moet laten zien dat ik er sta. Ik moet bovendrijven", spreekt de speler strijdvaardig. Vos komt dit seizoen regelmatig in actie voor Ajax, maar is er nog niet in geslaagd om onomstreden te worden. "In het begin moest ik veel bij Jong Ajax spelen. En toen mocht ik ineens tegen Olympique Marselle spelen. Dat was mijn eerste wedstrijd in het eerste." Het werd voor Vos een discutabel debuut, want hij werd met een rode kaart van het veld gestuurd.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!