Geertruida reageert op de geruchten over een contractverlenging

Gerucht ontkracht: dit zegt Geertruida over een contractverlenging bij Feyenoord

21 mei om 08:43

Lutsharel Geertruida reageert op geruchten over zijn toekomst bij Feyenoord. Hij ontkracht specifiek het gerucht over hoge salarisvragen, maar kan nog niet verder ingaan op zijn toekomst in Rotterdam, zo vertelt hij in gesprek met het Algemeen DagbladVoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken voor je op een rij.

De verdediger van Feyenoord heeft nog een contract voor één jaar en wordt in verband gebracht met een transfer naar het buitenland. In een interview met het Algemeen Dagblad maakte Geertruida duidelijk dat hij niet veel geld heeft gevraagd om bij te tekenen. "Wat ik wel wil zeggen, is dat het onzin is dat ik veel geld zou hebben gevraagd om bij te tekenen. Er wordt helemaal niet meer gesproken over contractverlenging. Dat soort dingen worden dan de media ingeslingerd en dat is irritant, want het klopt niet," aldus Geertruida.

Geertruida heeft nog één jaar contract bij Feyenoord, waardoor de club deze zomer een transfersom kan vragen. Vorig jaar klapte een transfer naar RB Leipzig op het laatste moment. Ook nu zouden de Duitsers interesse hebben in de verdediger. De club moet echter eerst een speler verkopen om de transfer van Geertruida te kunnen financieren.

Over zijn toekomst of onderhandelingen met nieuwe clubs wil Geertruida nog niets kwijt. Na de wedstrijd tegen Excelsior afgelopen zondag zei hij: "Of dit mijn laatste wedstrijd voor Feyenoord was, kan ik nog niet zeggen."