Waar en hoe laat wordt NEC - Go Ahead Eagles in de Europese play-offs uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt NEC - Go Ahead Eagles in de Europese play-offs uitgezonden?
23 mei om 10:02
Laatste update: 23 mei om 10:11

NEC neemt het donderdagavond op tegen Go Ahead Eagles in de halve finale van de Eredivisie-play-offs om Europees voetbal. Beide teams strijden voor een plek in de finale, waarin ze het zullen opnemen tegen de winnaar van FC Utrecht en Sparta Rotterdam. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Halve finales play-offs om Europees voetbal

NEC eindigde het reguliere seizoen op een knappe zesde plaats, terwijl Go Ahead Eagles als negende eindigde. Beide ploegen zullen alles op alles zetten om zich te plaatsen voor Europees voetbal. NEC heeft het thuisvoordeel, wat belangrijk kan zijn in deze fase van de competitie. De Nijmeegse ploeg is in goede vorm en hoopt het thuisvoordeel te benutten.

Go Ahead Eagles, onder leiding van René Hake, is eveneens vastberaden om hun seizoen met een Europees ticket te bekronen. De ontmoeting belooft spannend te worden, met beide teams die vol voor de overwinning zullen gaan om zich te plaatsen voor de finale op zondag 26 mei. De uiteindelijke winnaar speelt komende zomer in de tweede voorronde van de Conference League.

Live NEC - Go Ahead Eagles kijken

NEC - Go Ahead Eagles begint donderdag 23 mei om 18.45 uur in het Goffertstadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.