Waar en hoe laat kun je FC Utrecht - Sparta Rotterdam in de play-offs kijken?

Waar en hoe laat wordt FC Utrecht - Sparta Rotterdam in de play-offs uitgezonden?
23 mei om 13:45

FC Utrecht en Sparta Rotterdam strijden donderdagavond in de halve finale van de Europese-play-offs in de Eredivisie. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Halve finales play-offs Europees voetbal

FC Utrecht eindigde het seizoen als zevende en hoopt onder leiding van trainer Ron Jans voor het eerst sinds 2019 weer Europees voetbal te halen. De ploeg heeft een indrukwekkende comeback gemaakt na een moeizame start van het seizoen. Sparta Rotterdam, de nummer acht, wil revanche na het verlies in de play-off finale van vorig jaar tegen FC Twente. Beide teams hebben veel op het spel staan, wat een enerverende wedstrijd belooft. In speelronde 33 van de Eredivisie stonden beide ploegen toevallig nog tegenover elkaar in de Galgenwaard. Toen won Sparta met 0-1.

In de finale wacht een clash met NEC of Go Ahead Eagles. Die twee teams nemen het om 18.45 uur tegen elkaar op in Nijmegen. De uiteindelijke winnaar plaatst zich voor de tweede voorronde van de Conference League.

Live Utrecht - Sparta kijken

FC Utrecht - Sparta Rotterdam begint donderdag 23 mei om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.