Girona - Granada live op tv

Waar en hoe laat wordt Girona - Granada in La Liga uitgezonden?

24 mei om 13:10
Laatste update: 24 mei om 12:54

Het La Liga seizoen zit er bijna op en daarmee komt er een einde aan het droomseizoen van Girona. Voor het eerst behaalde de ploeg Champions League-voetbal, maar het moet het seizoen afsluiten in eigen huis tegen degradant Granada. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd volgen? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Girona - Granada kijken

Beide ploegen zijn uitgespeeld voor dit seizoen. Girona zal afdalen naar het tweede niveau, terwijl de ploeg de derde plaats niet meer uit handen kan geven. In de laatste vijf wedstrijden toonde Girona wisselvallige vorm. De eerste twee wedstrijden werden gewonnen, gevolgd door een gelijkspel tegen Deportivo Alaves en een nederlaag tegen Villarreal. Op bezoek bij Valencia werd wel gewonnen. Mede door deze vorm verspeelde Girona de tweede plaats.

Na promotie in het vorige seizoen is het avontuur voor Granada in La Liga na één seizoen alweer voorbij. De club won slechts vier keer dit seizoen en verzamelde in totaal 21 punten. Van de laatste vijf duels verloor Granada er vier, waardoor Almeria hen op de laatste speeldag nog kan passeren. Met een nederlaag tegen Girona kan Granada het seizoen afsluiten als hekkensluiter. Tijdens de vorige ontmoeting tussen deze teams vielen er genoeg doelpunten; toen won Girona met 2-4.

Op welke zender is Girona - Granada te zien?

Girona - Granada begint op vrijdag 24 mei om 21.00 uur. De wedstrijd is in zijn geheel live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!