Waar en hoe laat kun je FC Utrecht - Go Ahead Eagles in de play-offs kijken?

Waar en hoe laat kun je FC Utrecht - Go Ahead Eagles in de play-offs kijken?

26 mei om 16:45
Laatste update: 26 mei om 16:45

De spanning stijgt nu de finale van de play-offs om Europees voetbal voor de deur staat. Zondagavond nemen FC Utrecht en Go Ahead Eagles het tegen elkaar op in een strijd om een ticket voor de tweede voorronde van de Conference League. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Beide ploegen hebben zich overtuigend geplaatst voor de finale. Utrecht wist in de halve finale met 3-1 te winnen van Sparta, terwijl Go Ahead Eagles verrassend met 1-2 zegevierde bij NEC. De laatste keer dat Utrecht Europees voetbal speelde was in 2019, en de club uit de Domstad zal erop gebrand zijn om weer internationaal actief te zijn. Go Ahead Eagles daarentegen, ruikt voor het eerst in jaren de kans op Europees voetbal en zal er alles aan doen om die droom te verwezenlijken.

Live FC Utrecht - Go Ahead Eagles kijken

De finale tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles begint zondag 26 mei om 18.00 uur in Stadion Galgenwaard. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!