Waar en hoe laat wordt de play-off finale NAC Breda - Excelsior uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de play-off finale NAC Breda - Excelsior uitgezonden?
28 mei om 18:40
Laatste update: 28 mei om 18:31

De spanning is om te snijden! Dinsdagavond 28 mei staat de eerste finale van de play-offs om promotie en degradatie op het programma. NAC Breda ontvangt Excelsior in een allesbepalende wedstrijd. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live NAC Breda - Excelsior kijken

Na twee geweldige rondes is het tijd voor de finale van de play-offs in de strijd om degradatie en promotie richting de Eredivisie. Excelsior en NAC Breda moeten het daarin uitvechten beginnend in Breda voor een avondje NAC. In het Rat Verlegh Stadion is de ploeg van Jean-Paul van Gastel in de play-offs nog ongeslagen en midden april werd voor het laatst verloren. Door af te rekenen met Roda JC en FC Emmen kende NAC tot nu toe een sprookjesachtige play-off ronde.

Aan de andere kant had Eredivisionist Excelsior in eigen huis geen kind aan ADO Den Haag. Na een nipte zege op bezoek bij de Keuken Kampioen Divisie-ploeg moest het gebeuren in het eigen Van Donge & De Roo Stadion. Uiteindelijk werd het 7-1 met onder andere een hattrick voor Troy Parrot. Na de 4-0 vertrokken de fans van ADO al uit het stadion en de wedstrijd lag meer dan een uur stil wegens vuurwerk op het veld. Trainer Marinus Dijkhuizen zal hopen dat zijn ploeg wederom dezelfde versnelling vindt. 

Op welke zender is NAC Breda - Excelsior te zien?

NAC Breda – Excelsior begint dinsdag 28 mei om 20.00 uur in het Rat Verlegh Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!