Algemeen directeur van ADO hard voor eigen supporters: 'Ik schaam me kapot'

Algemeen directeur van ADO hard voor eigen supporters: 'Ik schaam me kapot'
25 mei om 23:15
Laatste update: 25 mei om 23:20

ADO Den Haag kende een desastreuze avond tegen Excelsior. Het elftal ging met 7-1 onderuit. De supporters eisten een negatieve hoofdrol door het gooien van vuurwerk, waardoor de wedstrijd gestaakt werd. 

Vlak voor de rust gooiden supporters van ADO Den Haag vuurwerk op het veld. De wedstrijd werd voor een uur gestaakt en het was lange tijd de vraag of de wedstrijd door kon gaan. De kwaliteit van het veld was door het vuurwerk namelijk behoorlijk aangetast. Daarnaast moesten de ADO-supporters het stadion verlaten voordat de wedstrijd werd hervat.

Na afloop van de wedstrijd legt algemeen directeur Natascha van Grinsven-Admiraal een statement af voor de camera van ESPN en Omroep West. "Ik schaam me kapot voor onze supporters. Iedereen schaamt zich kapot. Dit was het moment om achter de club te gaan staan en om de club te supporten. Het is echt verschrikkelijk, ongelofelijk. Ik begrijp er helemaal niets van. We zijn het hele jaar hard aan het werk om een nieuw ADO neer te zetten. We gaan dit keihard aanpakken. We feliciteren Excelsior en excuses naar de club."