Ajax toont interesse: deze Deense spits geniet interesse van de Europese top

Ajax toont interesse: deze Deense spits geniet interesse van de Europese top

26 mei om 08:29

Ajax hoopt komende zomer toe te slaan en een jeugdtalent aan de club toe toe voegen. VoetbalNieuws vertelt je welke speler dat is en van wie de Amsterdammers concurrentie hebben.

Ajax hoopt komende zomer goede zaken te doen op de transfermarkt. Zowel met de ogen op komend seizoen als voor de jaren erna moet er een hoop veranderen. De eerste stappen moeten de komende weken worden gezet en in Amsterdam kijkt men nu naar Denemarken.

Welk jeugdtalent staat op de radar bij Ajax?

Ajax strijdt samen met meerdere Europese topploegen om de handtekening van Amin Chiakha, meldt Tipsbladet. De achttien jarige Deense spits speelt bij FC Kopenhagen en werd topscorer van de UEFA Youth League. Zijn contract loopt nog maar één jaar door waardoor een transfer tot de opties behoort. Debuteren in het eerste voor Kopenhagen zat er nog niet in, maar volgens het medium is men zeer gecharmeerd van zijn ontwikkeling.

Naast Ajax zijn er meerdere ploegen die interesse hebben. Manchester United, Manchester City en Juventus zitten net als de Amsterdammers op het vinkentouw en hopen de aanvaller over te nemen.