'Nog geen duidelijkheid na FA Cup-winst: United praat met opvolgers Ten Hag'

Manchester United praat met opvolgers voor Erik ten Hag
26 mei om 18:40
Laatste update: 26 mei om 18:40

Onanks de overwinning op Manchester City en de daaropvolgende FA Cup-winst is de baan van Erik ten Hag nog altijd niet zeker. Manchester United zou in gesprek zijn met twee opvolgers voor de Nederlander. Mauricio Pochettino en Thomas Frank zouden in beeld zijn. 

'Man Utd spreekt met Thomas Frank en Mauricio Pochettino, terwijl Ten Hag zweet op het beoordelingsresultaat', schrijft The Daily Telegraph. 'Manchester United heeft gesprekken gevoerd met de vertegenwoordigers van Thomas Frank en Mauricio Pochettino terwijl zij hun opties blijven onderzoeken in afwachting van een definitief besluit over de toekomst van Erik ten Hag.'

Daarmee zijn wederom twee namen aan de lijst van kanshebbers toegevoegd. Eerder spraken The Red Devils namelijk ook al met Kieran McKenna. De trainer van Ipswich Town leidde The Tractor Boys richting de play-offs, maar hij krijgt nu concurentie. Frank staat al sinds 2018 aan het roer bij Brentford en Pochettino moest na het seizoen vertrekken bij Chelsea.

Ook Thomas Tuchel en bondscoach Gareth Southgate staan op het verlanglijstje, maar met beide managers werd nog niet gesproken. Ondanks zijn FA Cup-overwinning is Ten Hag nog altijd dus niet zeker van zijn baan. Op Wembley werd Manchester City met 2-1 verslagen.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!