'Twijfels bij United na FA Cup-winst'

'Twijfels bij United na FA Cup-winst, cruciale gesprekken met Ten Hag beginnen'

27 mei om 08:05

Het is nog altijd niet zeker of Erik ten Hag mag aanblijven als manager van Manchester United. De Nederlander leek rijp voor de slacht op Old Trafford, maar door een knappe zege op aartsrivaal Manchester City, en daarmee het winnen van de FA Cup, is er onduidelijkheid gekomen over de toekomst van Ten Hag. 

United versloeg City op zaterdag met 1-2 en mocht daardoor verrassend de FA Cup omhooghouden. De winst houdt in dat United zich komend seizoen in de Europa League mag melden, waardoor de achtste plek van The Red Devils een stuk minder rampzalig is en het seizoen nog enigszins positief wordt afgesloten.

Transferexpert Fabrizio Romano meent dat deze week wordt gebruikt om de afgelopen periode van Ten Hag te beoordelen. De club heeft al andere managers benaderd en een trainerswissel zou zomaar kunnen plaatsvinden, maar Sir Jim Ratcliffe moet de knoop doorhakken. 'De interne gesprekken beginnen vandaag, het worden cruciale uren en dagen', aldus Romano. 

Ten Hag werd het afgelopen seizoen nog knap derde met United, maar dit seizoen zat slechts een achtste plek in het verschiet. Bij United zijn al de nodige namen gevallen om de Nederlander op te volgen, maar het winnen van de FA Cup kan dat zomaar tegenhouden. 

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!