Koeman spreekt met de pers: wanneer is het volgende persmoment van de bondscoach?

Wanneer heeft Ronald Koeman een persconferentie?
29 mei om 13:40

Met het EK voor de deur en de internationals in Zeist zit de definitieve selectie er aan te komen. Zoals gebruikelijk zal Ronald Koeman ook met de pers spreken over zijn keuzes richting het eindtoernooi. Wanneer heeft Koeman zijn volgende persmoment? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

Met nog slechts enkele weken voordat Nederland zich op kan gaan maken voor het eerste groepsduel met Polen komen de internationals uit de voorselectie bij elkaar in Zeist. In totaal mag Koeman 26 spelers meenemen naar het EK en er staan er dertig op de voorlopige lijst. Naast Marten de Roon moeten er dus nog drie andere spelers afvallen. 

Wanneer is de volgende persconferentie van Koeman?

Op woensdag 29 mei zal Koeman zijn definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend maken. Daarna zal er een persconferentie volgen van de bondscoach van Oranje. Vanaf 16.10 uur heeft de KNVB tijd ingeruimd voor Koeman om zijn gemaakte keuzes aan de pers uit te leggen en vragen te beantwoorden. De persconferentie zal live te zien zijn bij de NOS en ESPN. Ook VoetbalNieuws.nl zal verslag doen van de persconferentie. Het liveblog daarvoor komt ter zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!