PSV wil Memphis Depay

'PSV wil zich nog altijd versterken met Memphis: nieuwe poging op komst'

31 mei om 14:05

Memphis Depay kan nog altijd op interesse rekenen van PSV. De Eindhovenaren zouden nog altijd in de race zijn voor de handtekening van de aanvaller nadat hij transfervrij mag vertrekken bij Atlético Madrid. Na het EK zal hij niet meer terugkeren naar Spanje.

Het is niet de eerste keer dat PSV Depay graag ziet terugkeren naar Eindhoven. Ook tijdens de vorige transferzomer deden de Eindhovenaren een poging, maar volgens Voetbal International gaf de aanvaller toen aan dat een terugkeer te vroeg kwam. Echter blijkt volgens VI dat beide partijen in contact zijn gebleven met elkaar en dat een mogelijke komst groter dan ooit is. 'Nu hij transfervrij uit zijn contract loopt bij Atlético Madrid, nemen de geruchten over een terugkeer toe.'

Hoewel er een kans is dat de aanvaller terugkeert naar zijn oude club, plaatst Voetbal International ook een mogelijke kanttekening bij zijn komst. 'Dat Depay na een moeizaam seizoen bij Atléti nog wat lijkt te willen bewijzen in een topcompetitie, is dat echter ook. De spits is weer fit en hij focust zich nu eerst op een goed EK met het Nederlands elftal alvorens duidelijk wordt waar hij volgend seizoen actief is.'

In totaal speelde Depay al 124 officiële duels voor de Eindhovenaren. Die speelde hij tussen 2012 en 2015, waarna hij vanuit Eindhoven richting Manchester United trok. Depay scoorde vijftig keer in de hoofdmacht en hij leverde 27 assists af. Dit seizoen kwam hij in La Liga tot 23 duels en daarin scoorde hij vijf keer.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!