'Ipswich maakt serieus werk van Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson'

Ipswich maakt serieus werk van Ajax- en Feyenoord-target Hutchinson
1 juni om 07:52
Laatste update: 1 juni om 08:08

Ipswich Town maakt serieus werk van Omari Hutchinson, zo meldt The Guardian. De promovendus wil de speler, die ook in de belangstelling staat van Ajax en Feyenoord, snel inlijven. 

Ipswich kent een productieve week. Succescoach Kieran McKenna verlengde deze week al zijn contract, waardoor de club niet meer hoeft te vrezen voor een vertrek van de manager. Volgens de Engelse media is het vastleggen van Hutchinson de volgende prioriteit voor de Engelse club. De speler uit Jamaica had een groot aandeel in de promotie van de club naar de Premier League.

Onlangs werd de optie in het contract van Hutchinson nog gelicht door zijn huidige club Chelsea. Hierdoor ligt de aanvaller tot medio 2026 vast in Londen. Volgens The Guardian is Cheslea echter nog steeds voornemens de speler komende zomer te verkopen. Mochten Ajax en Feyenoord echt concreet worden voor de speler, zal er een bedrag van ongeveer 23 miljoen euro betaald moeten worden aan Chelsea. Buiten Ipswich, Ajax en Feyenoord heeft ook VFB Stuttgart interesse in de speler.