'Slecht nieuws voor Ajax en Feyenoord: target verlengt contract bij Chelsea'

Ajax- en Feyenoord-target verlengt contract bij Chelsea
28 mei om 20:35
Laatste update: 28 mei om 20:36

Chelsea heeft het contract van Omari Hutchinson automatisch verlengd, zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano. Hierdoor ligt het target van zowel Ajax als Feyenoord tot medio 2026 vast in Londen. Dit geeft The Blues en Hutchinson tijd om samen een knoop door te hakken over de toekomst van de aanvaller.

Het is inmiddels geen geheim dat zowel Ajax als Feyenoord de verrichtingen van Hutchinson volgen. De Jamaicaan speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Ipswich Town, die ook interesse hebben om hem definitief over te nemen. Het contract van Hutchinson liep tot medio 2025, maar de club had een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen. Volgens Romano is dat inmiddels gebeurd. 

De verlenging geeft Chelsea de tijd om na te denken over de toekomst van Hutchinson: wil de club hem houden of verhuren? Naast de interesse van Ipswich, Feyenoord en Ajax wil ook het Duitse VfB Stuttgart de international graag inlijven. Volgens de BBC was Hutchinson al aandachtig toeschouwer bij een duel van Stuttgart tegen Borussia Mönchengladbach.