Waar en wanneer is de huldiging van het gepromoveerde NAC Breda?

Waar en wanneer wordt NAC Breda gehuldigd na promotie naar de Eredivisie?

2 juni om 20:12

Heel Breda staat op zijn kop na de promotie van NAC Breda naar de Eredivisie. De ploeg, die als achtste eindigde in de Keuken Kampioen Divisie, greep na een moeizaam seizoen alsnog een ticket voor de play-offs. Na overwinningen op Roda JC en FC Emmen in de kwart- en halve finales, werd Excelsior in de finale verslagen. NAC won thuis met 6-2 en verloor uit met 4-1, wat genoeg was voor promotie. VoetbalNieuws.nl vertelt je wanneer NAC wordt gehuldigd.

Huldiging NAC Breda

Wanneer en hoe laat is de huldiging van NAC Breda?

Op maandag 3 juni wordt NAC gehuldigd op het bordes van het stadhuis in Breda. De ceremonie begint om 16.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. De Grote Markt is vanaf 13.00 uur toegankelijk voor supporters en de buitenbars openen dan ook. Vanwege de verwachte drukte worden er extra veiligheidsmaatregelen getroffen en geldt er een glas- en blikverbod in een deel van het centrum tussen 12.00 uur en 18.00 uur.

Voor de huldiging op de Grote Markt geldt een maximum aantal bezoekers. Zodra het plein vol is, wordt het afgesloten en kunnen er geen mensen meer bij. Dit geldt ook voor bewoners en ondernemers rondom de Grote Markt.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!