Waar en hoe laat kun je maandag de huldiging van NAC Breda kijken?

Waar en hoe laat kun je maandag de huldiging van NAC Breda kijken?

3 juni om 13:08
Laatste update: 3 juni om 13:09

NAC Breda keert na vijf seizoenen terug in de Eredivisie. De Brabanders wonnen over twee wedstrijden met 6-7 in de finale van de play-offs van Excelsior en kunnen zich daardoor opmaken voor de huldiging, die op maandag plaatsvindt. Waar en hoe laat kun je de huldiging kijken? VoetbalNieuws.nl vertelt het je!

Wanneer is de huldiging van NAC Breda?

Het feest in Breda barstte zondagavond al los op P5 bij het Rat Verlegh Stadion, waar de wedstrijd op grote schermen te zien was. Maandag wordt de selectie en staf gehuldigd op de Grote Markt in de binnenstad. De ceremonie begint om 16.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur. Vanaf 13.00 uur kunnen supporters hun plekje bemachtigen. De gemeente Breda heeft aangegeven dat er beperkte plekken zijn, en dus het principe op is op geldt.

Huldiging NAC Breda kijken

De huldiging van NAC is maandag vanaf 15.45 uur live te volgen via het open kanaal van ESPN. Omroep Brabant doet ook verslag van de festiviteiten en begint een kwartiertje eerder, om 15.30 uur. De zender is voor Ziggo-klanten uit Brabant te ontvangen op kanaal 30, buiten Brabant op 712. KPN-kijkers kunnen terecht op kanaal 507.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!