PSV wil Couhaib Driouech snel vastleggen

'PSV begint wederom aan Driouech-deal en hoopt op snel akkoord'

3 juni om 08:40

PSV hoopt snel een deal te kunnen maken met Excelsior voor Couhaib Driouech. Na de degradatie van de Kralingers willen de Eindhovenaren snel handelen. Ook is er wederom een vertrekkende speler bij Jong PSV.

'PSV zal daarnaast komende week vermoedelijk proberen om Couhaib Driouech zo snel mogelijk binnen te halen voor de A-selectie', schrijft het Eindhovens Dagblad over de mogelijk aanstaande transfer. 'De afgelopen weken is er weer een bod neergelegd bij Excelsior, vermoedelijk rond twee miljoen euro. Nu de Kralingers de play-offs van NAC hebben verloren, is er geen belang meer om een transfer tegen te houden. PSV had volgens de zaakwaarnemer van Driouech nog wel concurrentie van een aantal andere clubs, maar het leek er de laatste weken op dat de aanvaller naar Eindhoven wil.'

Het is niet het enige transfernieuws uit Eindhoven, want er is wederom een vertrekkende speler bij Jong PSV. CJ Egan-Riley trekt de deur achter zich dicht. Daarmee volgt hij de trend van Mohamed Nassoh, Renzo Tytens, Mylian Jiménez en Koen Jansen. Egan-Riley was gehuurd van Burnley, maar heeft niet genoeg indruk kunnen maken om zich komend jaar aan te sluiten bij de hoofdmacht.

Daarnaast is PSV ook nog bezig met andere transfers, zo weet het ED. 'Een terugkeer van keeper Jeroen Zoet is daar voorlopig niet heel aannemelijk. De 33-jarige doelman staat zelf open voor een stap naar PSV, maar geniet belangstelling van meerdere Nederlandse clubs en kan ook bij het Italiaanse Spezia blijven. De comeback van een andere oud-speler, Memphis Depay, oogt eveneens ver weg. PSV houdt op reguliere basis contact met Depay en bekijkt samen met hem of er een moment komt waarop een terugkeer voor beide partijen interessant is.'

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!