'Tegenvaller voor Ajax en Feyenoord: verhuur transfertarget niet bespreekbaar'

'Tegenvaller voor Ajax en Feyenoord: verhuur transfertarget niet bespreekbaar'

3 juni om 18:14

Chelsea heeft laten weten dat Omari Hutchinson deze zomer niet opnieuw verhuurd zal worden, zo weet Fabrizio Romano te melden. Dat betekent slecht nieuws voor Feyenoord en Ajax, die interesse in hem hadden.

De vraagprijs voor de jonge aanvaller ligt tussen de 21 en 26 miljoen euro. Stuttgart lijkt de favoriet om Hutchinson binnen te halen. Ook diverse Premier League-clubs houden hem in de gaten. 

Hutchinson maakte afgelopen seizoen grote indruk bij Ipswich Town. De twintigjarige Jamaicaan hielp de club met tien goals en zes assists naar promotie. Chelsea ziet echter af van een nieuwe huurdeal. Dat nieuws is een tegenvaller voor Ajax en Feyenoord, die vermoedelijk een huurtransfer voor ogen hadden. Het is onduidelijk of de Nederlandse topclubs bereid zijn het gevraagde bedrag voor Hutchinson te betalen.

Hutchinson begon in de jeugdopleiding van Arsenal, verliet de club, en legde de focus op zaalvoetbal. Uiteindelijk keerde hij terug bij Arsenal, voordat hij in 2022 naar Chelsea verhuisde. Tot nu toe speelde hij twee wedstrijden voor de hoofdmacht van Chelsea.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!