Dit verwacht Andy Robertson van Arne Slot als nieuwe trainer van Liverpool

Dit verwacht Andy Robertson van Arne Slot als nieuwe trainer van Liverpool

4 juni om 15:13

Andy Robertson kijkt uit naar een nieuw tijdperk bij Liverpool met de komst van hoofdtrainer Arne Slot. De Nederlander vervangt Jürgen Klopp en begon op 1 juni officieel aan zijn nieuwe rol.

Robertson, die zich momenteel voorbereidt op het EK 2024 met Schotland, sprak met Sky Sports over zijn nieuwe baas en de verwachtingen voor het komende seizoen. "Het is een spannende nieuwe uitdaging", aldus Robertson. "De oude periode was bijzonder, en ik ben die manager (Jürgen Klopp, red.) dankbaar, maar ik ben nu enthousiast over de nieuwe manager: nieuwe ideeën, een nieuwe stem en ik kijk echt uit naar wat komen gaat."

Robertson ziet veel potentieel in Slot. "Uit alle rapporten blijkt dat de manager erg goed is en ik kan niet wachten om dat van dichtbij te zien." Ook sprak hij kort over het komende seizoen. "We moeten opnieuw beginnen. Vorig seizoen hebben we laten zien dat we om de titel kunnen strijden en dat moet het doel zijn. Bij Liverpool is de druk om prijzen te winnen altijd aanwezig, en dat moet ons streven zijn, ongeacht het seizoen. De manager wil dat ook, hij heeft eerder trofeeën gewonnen en zal dat gevoel opnieuw willen ervaren."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!