Waar is Polen - Turkije te zien?

Waar en hoe laat wordt het uitzwaaiduel Polen - Turkije uitgezonden?

10 juni om 18:30

Waar Nederland tegen IJsland het uitzwaaiduel voor het EK in Duitsland speelt neemt opponent Polen het op tegen Turkije. Beide landen spelen hun laatste duel voor zij richting Duitsland afreizen. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Polen - Turkije kijken

Polen bereidt zich voor op hun eerste EK-wedstrijd tegen Nederland op zondag 16 juni. Helaas kreeg het team kort voor het toernooi slecht nieuws: oud-Ajax spits Arek Milik moet het EK missen vanwege een blessure. Het enige andere oefenduel in de voorbereiding op het Europees Kampioenschap werd echter winnend afgesloten. In eigen land werd Oekraïne met 3-1 verslagen.

Turkije zal op het EK in Duitsland moeten strijden in een zware poule met Portugal, Tsjechië en Georgië. De ploeg van Vincenzo Montella oefende eerder al tegen Italië, wat in een 0-0 gelijkspel eindigde. Tot nu toe is 2024 niet succesvol geweest voor de Turken; er werd nog geen enkele keer gewonnen. Ze verloren met 6-1 van Oostenrijk, met 1-0 van Hongarije, en speelden 1-1 gelijk tegen Wales in het laatste EK-kwalificatieduel. De laatste overwinning dateert van 18 november 2023 toen Duitsland met 2-3 werd verslagen.

Op welke zender is Polen - Turkije te zien?

Polen - Turkije wordt maandag 10 juni 2024 om 20.45 uur uitgezonden op Ziggo Sport, op de zender Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!