Waar en hoe laat wordt België - Slowakije op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt België - Slowakije op het EK 2024 uitgezonden?

17 juni om 17:20
Laatste update: 17 juni om 17:20

België en Slowakije beginnen aan hun EK-avontuur in poule C, die verder bestaat uit Oekraïne en Roemenië. De Rode Duivels, onder leiding van sterspelers als Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne, hopen hun gouden generatie een waardig afscheid te geven. Waar en hoe laat wordt deze spannende wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

België - Slowakije kijken

België staat bekend om zijn sterke selectie en heeft hoge verwachtingen voor dit toernooi. Naast de ervaren krachten is er ook aandacht voor talenten zoals Johan Bakayoko van PSV. Aan de andere kant wil Slowakije, met spelers als Dávid Hancko van Feyenoord en de ervaren Milan Skriniar, de poulefase overleven. De wedstrijd tussen deze twee teams belooft een interessante strijd te worden.

Welke zender Rode Duivels - Slowakije kijken?

België - Slowakije begint maandag 17 juni om 18.00 uur in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1, het Duitse ZDF en het Belgische VRT. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.