Waar en hoe laat wordt Portugal - Slovenië op het EK 2024 uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Portugal - Slovenië op het EK 2024 uitgezonden?

27 juni om 11:10

Maandagavond staat een spannende achtste finale van het EK 2024 op het programma tussen Portugal en Slovenië. De wedstrijd wordt gespeeld in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Portugal - Slovenië kijken

Portugal plaatste zich als winnaar van groep F, na overwinningen op Tsjechië (2-1) en Turkije (0-3). Echter, hun verrassende 2-0 nederlaag tegen debutant Georgië liet zien dat ook favorieten kunnen struikelen. Slovenië daarentegen, wist zich voor het eerst in de geschiedenis te plaatsen voor de knock-outfase van een groot toernooi. Ze werden derde in hun poule met Engeland (0-0), Denemarken (1-1) en Servië (0-0).

Bij Portugal is Cristiano Ronaldo uiteraard de grote vedette. Aan de andere kant staat Slovenië met hun sterspeler en doelman Jan Oblak van Atlético Madrid, die er alles aan zal doen om zijn land in de race te houden. Portugal wordt gezien als één van de favorieten voor de eindzege, maar Slovenië zal proberen hun sprookje voort te zetten.

Wanneer spelen Portugal en Slovenië tegen elkaar?

Portugal - Slovenië begint maandag 1 juli om 21.00 uur in het Deutsche Bank Park in Frankfurt. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op NPO 1. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.