Lang, de gebroeders Timber, Rensch en meer spelers op zonnige 'trainvakantie'

Nederlandse voetballers brengen zomerse dagen met elkaar door op 'trainvakantie'
27 juni om 19:50

Op het voetbalveld zijn ze elkaars concurrenten, maar buiten de lijnen kunnen onder andere Noa Lang, de gebroeders Timber en Devyne Rensch het goed met elkaar vinden. De spelers zijn niet opgeroepen voor het EK en brengen nu een welverdiende vakantie met elkaar door. Op Instagram delen Quinten Timber en Noa Lang beelden van de sportieve onderbreking.

Noa Lang kampte dit seizoen met meerdere gezondheidsproblemen. De speler van PSV maakte onlangs bekend Pfeiffer te hebben gehad en ook zijn hamstring speelde het afgelopen seizoen regelmatig op. De linksbuiten hoopte lange tijd het EK nog te redden, maar vanwege zijn blessures is hij uiteindelijk niet opgenomen in de voorselectie van de bondscoach. Quinten Timber haalde de voorselectie van Ronald Koeman wel, maar bereikte door een blessure aan het eind van het seizoen niet de definitieve selectie. Ook Jurrien Timber en Devyne Rensch nemen niet deel aan het EK met Oranje en zijn daarom vrijaf.

Op Instagram deelt Quinten Timber beelden van zijn vakantie. Daarop is te zien dat de speler van Feyenoord zijn sportieve vakantie doorbrengt samen met een aantal andere Nederlandse voetballers, waaronder Lang, Rensch en Jurrien Timber. Op zijn eigen Instagram is te zien dat Lang naast de sportieve bezigheden ook tijd doorbrengt met zijn zoontje. 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Quinten Timber (@quintentimber)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)