Waar is Paraguay - Brazilië te zien?

Waar en hoe laat wordt Paraguay - Brazilië in de Copa América uitgezonden?

28 juni om 22:50
Laatste update: 28 juni om 22:50

De tweede speelronde is onderweg en nog altijd is Brazilië zonder overwinning. Tegen Paraguay zullen de Goddelijke Kanaries wederom een poging wagen drie punten te pakken. Waar en hoe laat is het duel te zien? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Paraguay - Brazilië kijken

Brazilië kende een valse start in de Copa América. Als grote favoriet moesten de Goddelijke Kanaries het opnemen tegen Costa Rica, maar verder dan een 0-0 gelijkspel kwam het niet. Marquinhos scoorde in de eerste helft, maar zijn treffer werd afgekeurd. Paraguay verloor hun eerste duel en staat daarmee laatste in de poule. Colombia was met 2-1 te sterk voor de ploeg van Daniel Oscar Garnero.

Tijdens de vorige editie van de Copa América stonden beide landen ook tegenover elkaar. Toen eindigde het duel in 0-0 en was Brazilië te sterk na strafschoppen. In 2015 was het resultaat na een 1-1 gelijkspel juist andersom, toen ging Paraguay er met de winst vandoor. Sinds die betreffende strafschoppenreeks in 2015 heeft Paraguay niet meer weten te winnen. De laatste ontmoetingen won Brazilië met 0-2 en 4-0.

Op welke zender is Paraguay - Brazilië te zien?

Paraguay - Brazilië wordt in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 juni 2024 om 03.00 uur uitgezonden op Viaplay