Wanneer geeft Koeman de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Roemenië?

Wanneer is de persconferentie van Koeman in aanloop naar Roemenië - Nederland?
28 juni om 12:28
Laatste update: 28 juni om 13:08

Oranje-fans opgelet! In aanloop naar het spannende EK-duel tussen Roemenië en Nederland in de achtste finale van het EK in Duitsland, zal bondscoach Ronald Koeman een persconferentie geven. Waar kun je deze persconferentie kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

De persconferentie van Ronald Koeman vindt plaats op maandag 1 juli om 15.45 uur in de Allianz Arena in München. Direct hierna volgt de laatste training van Oranje om 16.30 uur op dezelfde locatie. Dit is een cruciaal moment voor het Nederlands elftal, aangezien ze zich voorbereiden op een belangrijke confrontatie tegen Roemenië.

Het belang van deze wedstrijd kan niet worden onderschat. Nederland begon sterk aan de groepsfase, maar viel enorm tegen tijdens de nederlaag tegen Oostenrijk. Roemenië daarentegen heeft ook indruk gemaakt en zal zeker een geduchte tegenstander zijn. De persconferentie zal licht werpen op de voorbereiding van Oranje en mogelijke tactische veranderingen die Koeman in petto heeft.

Wanneer is de persconferentie van Koeman in aanloop naar Roemenië - Nederland?

De persconferentie van Ronald Koeman wordt live uitgezonden op NOS en ESPN, zodat je niets hoeft te missen van de laatste updates en voorbereidingen van Oranje. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de persconferentie. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.