Zo ziet de technische staff van Feyenoord er uit

Feyenoord maakt technische staf van Priske compleet met twee aanvullingen

28 juni om 14:36

Feyenoord heeft Björn Hamberg en Lukas Babalola aangesteld als assistent-trainers. Met deze toevoegingen is de technische staf van hoofdtrainer Brian Priske compleet, zo meldt Feyenoord op de clubkanalenVoetbalNieuws.nl vertelt je hoe de technische staff er uit ziet.

De 39-jarige Zweed Hamberg, die per 1 juli begint, was eerder assistent bij Brighton & Hove Albion en Chelsea. De 27-jarige Deen Babalola werkte vorig seizoen als assistent van Priske bij Sparta Praag en hielp mee aan de titel en bekerwinst van de club.

Nu alle formaliteiten zijn afgerond, ziet de technische staf van Feyenoord er als volgt uit: hoofdtrainer Brian Priske, assistent-trainers John de Wolf, Björn Hamberg en Lukas Babalola, en keeperstrainer Jyri Nieminen. Etiënne Reijnen blijft net als vorig seizoen analist en adviseur.

Ook de ondersteunende staf is uitgebreid. Rick Mennes (video-analist), Jan Müller (performance trainer/rehab fysiotherapeut), Jonas Heirbaut (performance trainer) en Takahiro Nakada (fysiotherapeut) sluiten zich aan bij het eerste elftal.

Feyenoord begint maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Priske krijgt een groep van dertien spelers uit de eerste selectie. Het is nog onduidelijk of jeugdspelers de groep gaan aanvullen.

Zo ziet de technische staff van Brian Priske bij Feyenoord er uit

Technische staf:

Brian Priske (Hoofdtrainer)
Lukas Babalola (Assistent-trainer)
Björn Hamberg (Assistent-trainer)
John de Wolf (Assistent-trainer)
Etiënne Reijnen (Analist & Adviseur)
Jyri Nieminen (Keeperstrainer)
Roderick van der Ham (Videoanalist)
Joey Klene (Cameraman video-analyse)
Frank Boer (Teammanager)