Waar en hoe laat wordt Argentinië - Peru op de Copa América uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Argentinië - Peru op de Copa América uitgezonden?

28 juni om 19:27

De Copa América belooft een spannend duel in de groepsfase met de wedstrijd tussen Argentinië en Peru. Beide ploegen strijden om een plek in de kwartfinales, waarbij alleen de nummers een en twee van de poule doorgaan. Lionel Messi en zijn teamgenoten nemen het op tegen Peru in het Hard Rock Stadium in Miami, een thuiswedstrijd voor de ster van Inter Miami. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Argentinië - Peru kijken

Argentinië begon sterk aan de Copa América door hun eerste twee wedstrijden te winnen: 2-0 tegen Canada en 1-0 tegen Chili. Met deze overwinningen heeft het team zich in een goede positie gemanoeuvreerd om de volgende ronde te bereiken. Peru daarentegen heeft het moeilijker gehad met een 0-1 nederlaag tegen Canada en een 0-0 gelijkspel tegen Chili. De druk ligt dus vooral bij Peru om een resultaat neer te zetten in deze wedstrijd.

Hoe laat begint Argentinië - Peru?

Argentinië - Peru wordt gespeeld in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juni om 02.00 uur Nederlandse tijd in het Hard Rock Stadium in Miami, wat overigens niet de thuisbasis is van Inter. De wedstrijd is live te volgen op ViaplayVoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Lees meer over:

Deel via