'PSV grijpt wéér naast Belgische middenvelder, transfer naar Engeland nabij'

'PSV grijpt wéér naast Belgische middenvelder, transfer naar Engeland nabij'
1 juli om 15:14

PSV lijkt opnieuw naast Aster Vranckx te grijpen. De middenvelder, die vorig seizoen al in beeld was bij de Eindhovenaren, is nu dicht bij een transfer naar Crystal Palace. De Engelse club is bereid om de gevraagde tien miljoen euro aan VfL Wolfsburg te betalen.

Dat meldt onder meer transferjournalist Sacha Tavolieri. Vranckx, die vorig seizoen nog een bezoek bracht aan Eindhoven, kwam destijds niet tot een akkoord met PSV. Ondanks de hernieuwde interesse van PSV en technisch directeur Earnest Stewart, lijkt Vranckx nu te kiezen voor een avontuur in de Premier League.

De 21-jarige Belgische middenvelder speelde afgelopen seizoen 24 wedstrijden voor Wolfsburg in de Bundesliga, voornamelijk als invaller. Vranckx, die zijn carrière begon bij KV Mechelen en in het seizoen 2022/2023 op huurbasis uitkwam voor AC Milan, staat bekend als een van de grootste Belgische talenten. Zijn contract bij Wolfsburg loopt volgend seizoen af, waardoor een transfer nu gunstig is voor de Duitse club.

Hoewel PSV opnieuw interesse toonde in Vranckx, lijkt Crystal Palace de strijd te winnen. De Engelse club heeft al een vijfjarig contract klaar liggen voor de middenvelder. Vranckx zal naar verwachting de komende 24 uur intensieve gesprekken voeren met Crystal Palace om de transfer af te ronden. Napoli houdt hem echter ook nog steeds in de gaten. PSV moet nu verder kijken voor versterkingen op het middenveld.