Feest in München: hier bevindt zich de Oranje Fanzone tijdens Roemenië - Nederland

Waar is de Oranje Fanzone in München?
1 juli om 21:31

Oranje speelt in de achtste finale van EK 2024 op dinsdag 2 juli tegen Roemenië in München. De aftrap in de Munich Football Arena is om 18.00 uur. Kijk jij de wedstrijd in het stadion of in München? VoetbalNieuws.nl vertelt je waar de Oranje Fanzone zal zijn in München!

Waar is de Oranje Fanwalk in München?

De dag begint met de Oranje Fanwalk. Er zal worden verzamelt vanaf 11.00 uur op de Willi-Daume-Platz, bij het Olympia-Eissportzentrum. FeestDJRuud trapt het feest af. Om 12.00 uur start de Oranje Fanwalk, die langs het Olympiastadion naar de UEFA Fan Zone Olympiapark gaat.

Hier bevindt zich de Oranje Fanzone

Na de Oranje Fanwalk kun je verder feesten in de UEFA Fan Zone Olympiapark. Hier treden diverse Nederlandse artiesten op, zoals Yves Berendse en Joël Borelli, en er is ook Roemeense en UEFA programmering. De UEFA Fan Zone Olympiapark is gratis toegankelijk en opent om 13.00 uur.

Vanaf 14.00 uur rijden er shuttle bussen naar de Munich Football Arena. Na de wedstrijd staan er bussen klaar aan de zuidkant van het stadion, die de fans naar U-Bahn-station Scheidplatz of terug naar het Olympiapark brengen.

Heb je geen ticket voor de wedstrijd? Kijk dan hier waar jij alsnog de wedstrijd kunt bekijken!