Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Feyenoord - Cercle Brugge uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefenwedstrijd Feyenoord - Cercle Brugge uitgezonden?
20 juli om 07:45
Laatste update: 20 juli om 07:45

Feyenoord neemt het zaterdag in een oefenwedstrijd op tegen Cercle Brugge. Dit duel maakt deel uit van de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2024/2025 en wordt gespeeld op Varkenoord. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

Feyenoord heeft tot nu toe twee oefenwedstrijden gespeeld en wist beide te winnen: 0-4 tegen FC Dordrecht en 3-1 tegen KRC Genk. De Rotterdammers zijn volop bezig met de voorbereiding op de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV op 4 augustus. Met een nieuwe trainer aan het roer, Brian Priske, willen ze de goede lijn doortrekken. Priske volgt Arne Slot op, die naar Liverpool vertrok. De wedstrijd tussen Feyenoord en Cercle Brugge zal in totaal 120 minuten duren. Het duel bestaat uit vier helften van elk een half uur.

Feyenoord - Cercle Brugge kijken

De wedstrijd Feyenoord - Cercle Brugge begint zaterdag 20 juli om 13.00 uur en is volledig uitverkocht. De wedstrijd is live te volgen via Feyenoord One. VoetbalNieuws.nl doet tevens verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.