Officieel: Ajax maakt contractverlenging 40-jarige Pasveer bekend

Officieel: Ajax maakt contractverlenging 40-jarige Pasveer bekend
15 juli om 12:34
Laatste update: 15 juli om 12:40

Remko Pasveer heeft zijn contract bij Ajax verlengd. De 40-jarige doelman en de Amsterdammers hebben een akkoord bereikt om met elkaar door te gaan tot medio 2025. Dat meldt de club zojuist via haar officiële kanalen.

Het huidige contract van Pasveer liep tot juni 2024. Daar is nu dus een jaar bij aangeplakt. De ervaren doelman begon zijn carrière bij FC Twente en kwam vervolgens via Heracles Almelo, PSV en Vitesse bij Ajax terecht. In april 2021 tekende hij een tweejarig contract. Op 7 augustus van dat jaar maakte hij zijn officiële debuut in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV.

Gedurende zijn tijd bij Ajax maakte Pasveer een dusdanig sterke indruk, dat hij zelfs werd opgeroepen voor het Nederlands elftal. In totaal kwam hij twemaal in actie voor Oranje.

Inmiddels is Pasveer, die een landstitel op zijn naam heeft staan, echter weer één van de reservedoelmannen in Amsterdam. Met Diant Ramaj, Gerónimo Rulli, Jay Gorter en Charlie Setford als concurrenten lijkt zijn kans op speeltijd klein.