'Transfers in Rotterdam: Feyenoord richt pijlen op Zuid-Koreaan uit Engeland'

Feyenoord richt pijlen op Zuid-Koreaan
16 juli om 20:57

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheid om Jun-ho Bae over te nemen van Stoke City. De twintigjarige Zuid-Koreaanse international is in beeld gekomen na enkele fysieke afspraken, grondige analyses en directe lijnen met zijn agency. Dat meldt 1908.nl.

Bae, inzetbaar als aanvallende middenvelder en buitenspeler, is geïnteresseerd in de interesse van Feyenoord. In Rotterdam beschouwen ze hem als een directe versterking voor het eerste elftal, die goed zou passen binnen de nieuwe formatie en spelopvattingen van Brian Priske. Volgens 1908.nl zal Feyenoord later in de transferperiode concrete stappen ondernemen om de rechtspoot binnen te halen.

Bae staat tot medio 2027 onder contract bij Stoke City en heeft eerder gespeeld voor verschillende clubs in Zuid-Korea. In 2023 maakte hij voor ongeveer twee miljoen euro de overstap naar Engeland, waar hij tot nu toe veertig wedstrijden heeft gespeeld met twee doelpunten en zes assists. Het is nog niet bekend wat Stoke City voor Bae verlangt of hoe ver Feyenoord bereid is te gaan.

Feyenoord heeft directe lijnen met agency Route 1 Sports, wat de onderhandelingen kan vergemakkelijken. De club ziet in Bae een waardevolle toevoeging die na enkele fysieke afspraken en uitgebreide analyses goed zou passen in het huidige elftal. De aanvallende middenvelder heeft bij Stoke City een prima eerste seizoen achter de rug en zou een overstap naar Feyenoord zien zitten.